Video

Grundkurser - REKLAM - SFM

SFM kommer fortsätta med grundkurserna som påbörjades förra året. Kurserna kommer hållas i Profetens biografi och Troslära.

Lördagsföreläsning - Tawheed - Anas Khalifa

Välkomna till veckans lördagsföreläsning med Anas Khalifa Den kommer att handla om Tawheed (Guds enhet) som bland annat nämns i följande vers: [20:98] "Er Gud är en Gud - det finns ingen annan Gud än Han och Han omfattar allt med Sin kunskap!" Vi börjar efter att vi bett Maghrib tillsammans på plats i sfm lokalen! Dela vidare och ta med en vän! 🙂

Dajjal (Anti Christ)

Reklam för lördagsföreläsningen som kommer hållas i SFM

Våra syskon i Ghouta!

En verklighets uppväckande video om Ghouta, Syrien!

Yaagog och Maagog - Anas Khalifa

Välkomna till veckans lördagsföreläsning med Anas Khalifa. Den kommer handla om ett folk som nämns i koranen och i bland annat i följande hadith: Profeten (frid vare över honom) sa: Yaagog & Maagog gräver varje dag tills de nästa kan se solljuset, sen säger en av de: "Vi fortsätter imorgon" Och sedan återställer Allah allt som de har grävt och gör det starkare (och det här kommer fortsätta) tills tiden är inne. [Ibn Maajah] Föreläsningen börjar idag kl 18:00 i SFM-Lokalen (Generalsgatan 7, 415 05 Göteborg) Dela med er och hämta en vän!

Mannen som övergav sin mamma

Ett brev från en övergiven mamma. Det är alltid sorgligt att få höra vad våra mammor får gå igenom. Man blir helt förvånad över vad föräldrar får gå igenom, efter allt de har gjort för oss. Må Allah göra oss bland dem som visar godhet mot våra föräldrar!

Grundkurser i Fiqh & Aqidah - SFM

Vi på Sveriges Förenade Muslimer är stolta att presentera: Intensiv grundkurs om Aqida (trosuppfattning) & Fiqh (regler) med Abo Saad och Anas Khalifa. Kursen är helt på svenska och börjar på måndag 12 februari och pågår i 5 veckor! Åldersgräns 13+. Ansök på hemsidan!

Hur ska profetens ummah ﷺ (nation) vara mot varandra?

Hur ska en muslim vara mot sin bror? Lyssna här

Profetens ﷺ moral

Ett klipp som visar hur profeten ﷺ moral var mot andra.